Järvsöbacken

Järvsöbacken kåret til årets svenske skisportssted 2024

Søndag aften den 20. oktober modtog Järvsöbacken prisen som årets svenske skisportssted 2024. Prisen uddeles af Swedish Ski Resorts Organisation (SLAO) og gives til et destination, der har bidraget til udviklingen af branchen med ekstraordinært engagement, modige investeringer og et væld af ideer langt ud over det sædvanlige.

Järvsöbacken vandt i god konkurrence med Skistar Sälen og Lofsdalen, der var de andre to nominerede

“Wow, det er virkelig en stor ære! Jeg deler det med alle mine fantastiske kollegaer på Järvsöbacken, de andre iværksættere her på bjerget og alle landsbyboerne, der møder og byder gæsterne velkommen i landsbyen. Det er alle sammen, der skaber denne skønne vinteroplevelse, siger Peter Augustsson, der er administerende direktør for Järvsöbacken.

Inden sidste sæson gennemførte Järvsöbacken en stor investering med investeringer på omkring 100 millioner SEK for at skabe et helt nyt skiområde. Den nye satsning omfattede tre nye pister og en anden 6-stols ekspreslift.

Med det nye skiområde har vi nu 23 pister, der tiltrækker især børnefamilier fra hele landet, det er så sjovt, at vores investering og engagement bliver så værdsat af vores gæster. Det er det vigtigste! Jeg tror på, at kombinationen af ​​vores geografiske placering, vores familievenlige og personlige anlæg sammen med følelsen af ​​at besøge en ægte og levende landsby gør, at flere og flere gæster finder os, og rigtig mange vender tilbage år efter år, slutter Peter Augustsson.

Järvsöbacken