Kungsberget

Kungsberget bygger en ny knapplift

Kungsberget, destinationen ikke så langt fra Stockholm, fortsætter med at fokusere på børnefamiliernes oplevelse ved at investere 4,1 millioner svenske kroner i en ny knaplift i Björnbuseland. Den nye lift giver børn og begyndere en sjov og eventyrlig oplevelse på pisterne.

Den nye lift, der strækker sig op over hele Björnbuseland, muliggør endnu mere skiløb for både begyndere og de yngste skiløbere. I forbindelse med byggeriet bliver pisten også udvidet for at give endnu mere plads til at udvikle dine kompetencer og opdage glæden ved at stå på ski.

“Vi ønsker, at alle skal føle, at deres første skioplevelse er noget stort og spændende. Den nye lift går hele vejen op fra bunden af ​​Björnbuseland til toppen og på vej ned har børnene også chancen for at slalom mellem forskellige objekter og high-five med bløde figurer. Det er glæden ved at stå på ski, der er i fokus”, siger Patrik Buhrkall-Nilsson, fra Branäsgruppen, der også står bag Kungsberget

Den nye lift, der får navnet “Stora Björn”, indvies i premiereweekenden den 13.–16. december.

Flere investeringer for at udvikle skiområdet
Udover den nye lift bliver to af de mest populære familiebakker – Nintendo Land og Rundturen – ved at blive forbedret. Rundturen bliver nu endnu mere behagelig at køre, da de smalleste sektioner udvides, og svingene bygges om for at skabe et bedre flow i turen. I Nintendo Land bliver snesystemet udvidet for at skabe bedre forhold for at lægge sne.

“Vi vil hele tiden gøre oplevelsen bedre for vores gæster. Med bredere pister og forbedret sneproduktion kan vi give en endnu bedre skioplevelse. Nintendo Land og Touren er utroligt populære blandt vores besøgende, så det føles rigtig godt at kunne videreudvikle dem”, lyder det fra Patrik Buhrkall-Nilsson.

Der kommer flere nyheder til årets vintersæson til efteråret. I år planlægger Kungsberget noget helt ekstra til premiereweekenden med sjove aktiviteter for hele familien. Kungsberget har premiere 13. – 16. december