Nyheder

Kungsberget samarbejder med olympisk mester

Sara Hectors hjemmebane Kungsberget forlænger samarbejdet med den alpine verdensstjerne. Sammen vil de igen arrangere velgørenhedskonkurrencen Hector ALS Challenge.

Sara Hector har med sine præstationer i løbet af vinteren den 23/24 haft sin bedste sæson i alpine verdenscuppen med fem podieplaceringer og har tidligere vundet OL-guld i storslalom. Nu står det klart, at verdensstjernen fortsætter samarbejdet med Kungsberget.

“Vi har fulgt Sara i løbet af hendes karriere, og det er utrolig sjovt at se hendes succes. Det gør os ekstra stolte, at Kungsberget er hendes hjemmebane. Med sin beslutsomhed og vinderånd kombineret med en sprudlende og energisk personlighed er Sara den vigtigste ambassadør for svensk alpinsport lige nu. Hendes værdier afspejler præcis det, vi i Kungsberget står for”, forklarer Mikael Elford Ivert, Commercial Manager Branäsgruppen.

750.000 kroner til velgørenhed
På initiativ af Sara Hector har hun sammen med Kungsberget arrangeret Hector ALS Challenge, en velgørenhedskonkurrence i parallelslalom, hvor alle indsamlede penge går direkte til ALS-forskning. I alt har arrangementet samlet over 750.000 svenske siden den første konkurrence i 2019.

“Hun er et stort forbillede for mange og har vist et engagement i at møde dem, der ser op til hende, på en forkastelig måde. Under den sidste Hector ALS Challenge tror jeg, at hun stod på ski mindst 100 gange på bare en time eller deromkring med fansene, der mødte hende en efter en i parallelslalom. Det var helt utroligt at se”, siger Mikael Elford Ivert.

I 2022 blev en af ​​Kungsbergets sorte pister også opkaldt efter verdensstjernen