Udstyr

De bedste ski- og vintersportsspil, der nogensinde er lavet 

Lad os se det i øjnene: Selv om mange af os drømmer om en skiferie, er virkeligheden, at vi må fortsætte med vores daglige liv, mens vi venter på vores næste snefyldte eventyr. Arbejde, hvile og en lille smule leg skal fylde tiden ud, indtil vi tager af sted til pisten. 

Spil er en flugt for mange af os. Uanset om du spiller simple puslespil som Sudou, kraftfulde konsolspil som Call of Duty eller endda kan lide at dreje et par runder roulette på et onlinekasino, så er der et spil for alle. 

Men der findes også mange spil til dem, der elsker skiløb og andre vintersportsgrene. Som med alle andre typer spil har den teknologiske udvikling gjort videospil og simulatorer til skiløb mere komplekse og underholdende, men der er også en vis charme ved klassiske spil, hvoraf mange har haft stor indflydelse på moderne favoritter. 

Nedenfor ser vi på ti af de bedste spil, som ski-elskere kan spille på konsol, mobil og pc

1. Steep (2016)

Et åbent ekstremsportsspil med skiløb, snowboarding, paragliding og wingsuit-flyvning. Det foregår i Alperne og tilbyder en enorm legeplads med problemfri multiplayer og konkurrenceevents.

2. SSX (2012)

SSX er en genstart af den klassiske snowboarding-serie med over-the-top tricks, varierede bjergkæder og en blanding af virkelige og fiktive steder.

3. Alto’s Adventure (2015)

Et endeløst løbespil, hvor spillerne kører på snowboard ned ad en bjergside, udfører tricks og undgår forhindringer. Det er kendt for sin smukke grafik og sit rolige soundtrack.

4. Mark McMorris Infinite Air (2016)

 Fokuserer på snowboarding med stor vægt på realistisk fysik og et åbent miljø. Det indeholder den berømte snowboarder Mark McMorris og flere andre professionelle.

5. Cool Boarders 2 (1997)

Et klassisk snowboardspil fra slutningen af 90’erne, der er kendt for sine konkurrence- og trickspil. Det var meget populært i sin tid på grund af det engagerende gameplay og multiplayer-mulighederne.

6. Snow (2019)

Dette er et free-to-play vintersportsspil i en åben verden, der byder på skiløb, snowboarding og snescooterkørsel. Det fokuserer på en realistisk skildring af vintersport med detaljeret grafik og fysik.

7. Ski Safari (2012)

Et sjovt og tempofyldt endeløst løbespil, hvor spillerne står på ski ned ad pister, mens de undgår laviner, udfører tricks og rider på dyr.

8. Winter Sports: The Ultimate Challenge (2007)

En samling af forskellige vintersportsgrene, herunder skiløb, snowboarding, skiskydning og bobslædekørsel. Det giver en bred oplevelse af vintersportsaktiviteter.

9. Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game (2019)

Selv om det primært er et sommersportsspil, indeholder det forskellige events og minispil, nogle gange med vintersport som bonusindhold, hvilket afspejler den olympiske ånd.

10. Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (2009)

Et crossover-sportsspil med figurer fra Mario- og Sonic-franchisen, der konkurrerer i vintersportsbegivenheder som skiløb, snowboarding og skøjteløb.

11. Grand Mountain Adventure (2019)

Et åbent ski- og snowboardspil med fokus på udforskning og eventyr. Det indeholder forskellige bjerge, hver med unikke udfordringer og terræner